fredag 25 april 2008

Fun-Hai's Lucky Girl (Kickan)- En presentation


En fawnfärgad, långhårig tik som föddes hos kennel Fun-Hai's i Borlänge den 2 maj-2006. Hon föddes i kull där det blev 7 valpar(4 hanar & 3 tikar).


Kickan som vi kallar henne är en stor tik med både höjd, kraft och smidighet och en snygg resning utan att överdriva åt något håll.


En väldigt glad tik som har tagit på sig rollen som ledartik i vår choweflock och då ska ni veta att det är inte lätt att styra andra chowar. F-N tar den som försöker ta över den rollen som hon själv tycker att hon axlar med bravur(dock har vi en annan som inte bryr sig överhuvudtaget och den har hon tröttnat på att försöka ta över). Hon har precis fått sin första kull valpar på 5 gossar i färgerna 4 röda & 1 fawn. Killarna vägde mellan 360-500 gram när de föddes så det var inga små bebisar. Häffaklumpar brukar jag säga när de är runda och goa'. Dem har hon tagit hand om på bästa sätt så deras hunduppfostran är av hög klass. Kickan har blivit bästa junior tik med HP vid en ålder av ca 1 år och hon kommer att visa upp sig på utställningarna framöver bara hon hämtat sig efter bebisarna. En mycket trevlig och go' tik som har mycket att ge chowevärlden framöver.

Inga kommentarer: