torsdag 4 september 2008

Commitment's Calvin Klein!

Leo har fått en egen vagn..... Så de inte avverkar promenaden innan de kommit dit de ska....
Leo fullkomligt älskar den här vagnen. Han sover som en stock när de drar i väg med den. Titta skylten fram!!
Den här kärran kan man ha både bakom cykeln och som joggingvagn. Dottern Sanna hade haft honom i den och varit ute och gått med honom som ett litet barn. Tänk vad det finns prylar för våra bästa vänner och en del är riktigt bra. Leo har haft växtvärk i sina framben pga att han vuxit väldigt fort och är på bättringsvägen och för att underlätta hans promenader fritt i skogen så har de köpt denna kärra för att kunna ta sig dit. Han väger i dag ca 27 kilo och är ca 50 cm över manken så det går väldigt fort. För 4 månader sedan vägde han 7 kilo så man kan förstå att benen inte riktigt hänger med i den växttakten.... Tycker det ser ut på bilden som att han har blivit en riktig mallgroda eller är det för att han är stolt över sin fina vagn?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kanonsmart! Var köper man sådana och vad kostar dom? Jag har länge funderat på något liknande. Kanske låter tokigt men jag har ju inte bil eller körkort och jag vill att Simba ska få gå på olika ställen och njuta av naturen. Men pga hans AD så kan vi inte gå iväg jättelångt för att nå fram till ett ställe och sedan gå runt där och sedan gå hem igen. En vagn dit och hem vore perfekt så han kunde få njuta av längre promenader en bit hemifrån. Kram Annarella

Anna-Lena sa...

Jag ska ta reda på vad matte till Leo köpte doggyridern någonstans och vad den kostade. Visst är det fiffig lösning och bra att ha... Fortsätter att skriva här i fall fler är intresserade.

Anonym sa...

Tusen tack för det :-)
Jag håller utkik!
Kramar Annarella

Carina sa...

annarella! Jag kan verkligen rekomendera vagnen. Den fina hundåkan finns hos www.haromi.se Kostar 2895kr. Komplett med cykelfäste och handtag,hjul och broms för "promenadvagn". Vi använder den som cykelkärra just för att komma till tassemarker lite längre hemmifrån.
Hälsningar Leo och Carina

Anna-Lena sa...

Carina!
Perfekt att du är vaken och vad roligt att du kommenterat! Säkert är många nyfikna på hundåkan och funderar!
Jätte kul!