torsdag 11 september 2008

Corinas HD/AD resultat!

Där satt den!! Och den förfärliga väntan och våndan är över för denna gång. Jag blev uppringd på jobbet i dag vid 6:30 och Caroline berättade för mig att Corina hade HD:A och AD: lindrig. Jag är så himla glad så det går inte att beskriva med ord och fruktansvärt lättat över att allt såg så bra ut. Corina har lindriga benpålagringar på båda armbågarna.
Tack alla som skriver i gästboken och grattar och till er alla som hållit tummarna hårt för oss. Det känns på något vis enklare att röngta en svensk hund för där vet man ganska mycket vad som ligger bakom. När man köper en import så vet man inte lika mycket om dem och röngten är man tyvärr inte lika noga med utanför Sveriges gränser så det kan bli riktigt bra och det kan bli riktigt dåligt om oturen står vid dörren. Det finns ingen garanti att de svenska chowarna går i genom röngten för ibland så är det kombinationen i sig som blir fel och det vet man aldrig förrän efteråt. Tyvärr. Men vi behöver våra importer som finns i Sveriges avlånga land, för rasen skull så att vi kan blanda ut det vi redan har. Fantastiskt är det och det känns gott i hjärtat.... Härligt!!
Den här bilden är naturligtvis på Corina och på det här kortet är hon ca 12 veckor. Detta är taget någon vecka efter att hon kom till oss från Holland. Vårt kära "lilla" yrväder!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Corina och Anna-Lena!
Björnkramar till er båda från Hugo

Anna-Lena sa...

Tack "lilla" Hugo! Vi är jätte glada och lättade! Hälsa till dina mattar! Kram!