lördag 9 maj 2009

"Storslam" i Malung i dag!

I dag har vi varit till Malung på en liten inofficiell utställning arrangerad av Malungs Kennelklubb. Vi åkte tillsammans med Sara (kennel Miata's) och hennes lilla Tyrah.
Storslam i dag igen! som Sara säger...
Dylan blev BIR, HP, BIG och slutade BIS-R(5) och Priscilla blev BIM med HP i dag. Jätte kul och en riktigt trevlig utställning.
Dylans kritik:
Mycket välbyggd hanvalp, kraftiga huvudlinjer, bra öronansättning, sunda vinklar, kraftig benstomme, välburen svans, stark överlinje, rör sig parallellt bak och fram. Korrekt rörelseschema.
BIR, HP, BIG och BIS-R(5)
Domaren sa också att han var en väldigt sund och vacker chowchow, frågade om jag fött upp honom själv.......... Om det var så väl ändå tänkte jag....*ler*
Sedan har vi vår lilla Priscilla som också fick superfin kritik:
Mycket vältypad, utmärkta helhetsproportioner, bra huvud och uttryck, korrekt formade öron, mycket bra vinklar, vällagd svans, passande benstomme, bra könsprägling, rör sig parallellt, aning trång bak, rörelser utan anmärkning.
BIM och HP.
Domaren som dömde hette Ing-Marie Hagelin.
En lyckad dag med trevligt sällskap både i Saras tält och de trevliga "grannarna" bredvid oss som hjälpte till att hålla den ena chowen när jag var in och ställde den andra. En riktigt supertrevlig dag.

2 kommentarer:

Annarella sa...

Stort grattis till dagens fina resultat!

Kennel of Zheng He sa...

Congratulations !!! :D