lördag 12 juni 2010

Dylan har varit på utställning i Avesta i dag!

Dylan har varit på årets första utställning och vi visste att vi inte hade något att hämta
men jag är jätte nöjd för den släta ettan vi fick i alla fall och det är bra att få träna på den mentala biten när man besöker en hundutställning.
Dylans kritik:
18 månader, ok storlek, accepterad längd i kroppen, bra huvud och uttryck, behöver mer utfyllnad i nosparti, korrekt bett och pigment, ok ögon, bra flat skalle, välansatta öron, ok hals och överlinje, bra svans och vinklad bak, borde stå bättre i fronten, ok benstomme, inte bästa päls för dagen, rörelserna ok från sidan och bak, borde bli bättre fram, tillräckligt tillgänlig i temperamentet.
Detta var kritiken han fick idag men han skötte sig bra och Dylan kommer att bli en stor hund och då krävs även tid för både utfyllnad och annat. Nu ser han ut som den gängliga tonåring han är-- fattas bara finnarna. Nej då skämt åt sido. Han kommer att bli kanon bra när han är färdig. Det viktigaste är att han är frisk och sund och det är han så vi är jätte nöjda med dagen och Dylan. Sedan fäller han så klart pälsen nu också därav kritik för detta. Men det är typiskt, egentligen har man anmält fel hund med tanke på att Corina är så vacker i både päls och allt..... Superfin men så är det ofta att man anmäler "fel" hund.
Hur som helst---En trevlig dag och kul att få träffa alla!:)
Domare för dagen var Gunnar Nymann, Danmark.

Inga kommentarer: