fredag 25 juni 2010

Nu hoppas vi att många vackra "Dyllisar" kommer till världen i augusti!

Litchi Chow Dina Shan, svart långhårs tik

Dylan har haft dambesök här i några dagar från Danmark så nu hoppas vi att det kommer att födas i gäng med valpar runt den 23 augusti hos kennel Dian Shan.
Det kan bli valpar i alla färger utom creme och i lång- och korthår.
Så fort Hanne(Dian Shan) vet om det finns valpar i magen så får vi veta och förhoppningsvis så blir det en resa till Danmark och titta på barnbarn i oktober. Stamtavlan kommer att vara superspännande och jag tror att det blir fantastiskt vackra valpar.
Följ gärna eventuella valpar på http://www.dian-shan.dk/ !
Vi kommer också självklart att följa dem och lämna senaste nytt på vår blogg.

Tight In Blue Jeans of the Royal Club, blåkorthårs hane.

Kaj var värsta grillmästaren när de var här på besök från Danmark. Det gjorde han verkligen bra!

Hanne och Kaj tyckte att de hade hamnat i paradiset när de var här med Dina och parade henne med Dylan. Hanne tyckte det var så fantastiskt att sitta på vår veranda och njuta av att bara vara och lugnet som är i vår lilla by ute i skogen. Hon ville inte ens åka hem till Danmark utan hade de båda fått välja så tror jag att det stannat några dagar till.
De tyckte det var långt till Dalarna i Sverige från Danmark men de njöt av tillvaron och vår natur. Synd var att vi inte fick se någon älg eller annat vilt djur. Trevligt var det att få ha dem här några dagar och att få visa hur vi har det och vi hoppas att de kommer igen!

Inga kommentarer: