måndag 7 februari 2011

Så var de äntligen hemma....

Drottningen på gården är hemma igen. Lite misstänksam i början om var hon hade kommit. Det är hur som helst 8 månader sedan vi såg henne, men hon kommer i håg oss och vårt hem. Inget tvivel om det. Här sitter hon ute på en snöhög och kollar in utsikten över åkrarna. Vi är så glada över att ha fått hem Priscilla igen.

Vår nya hane - Viking var orolig i början och resan från Danmark hade nog stressat honom en del men nu har det gått några dagar och allt går fint. Han leker med de andra och sover tryggt hemma här.
Spännande att se vad det blir av denna lilla herre i framtiden.

Priscilla ger husse massor av pussar. Vi har verkligen längtat efter henne så mycket.

Efter några trevliga dagar så var det dags för hemfärd för Silvija och Hanne.
Det är alltid sorgligt att säga hejdå men vi ses till sommaren igen, då jag ska ställa ut Priscilla i Danmark.
Hanne tog med sig Commitment's Fuel For Life " Diesel" till Danmark och jag hoppas att den här röda, snygga killen kommer att tillföra kennel Dian Shan och Danmark mycket gott i framtiden.
All Lycka Till Er från oss!

Så nu gäller det att få allt att fungera hemma här. Mycket jobb men det känns som att nu är cirkeln sluten. Vår familj är samlad och vi har nu det vi vill ha här hemma. Under det här året så kommer det att bli mycket röntgen för oss. Vi har en hel del med unga hundar nu som ska klara röntgen förhoppningsvis. Man vet aldrig hur ett år blir på en kennel, i slutet av året sitter vi med facit i hand.....
Håll tummarna för oss!

Inga kommentarer: