torsdag 1 juli 2010

Dylan & Lovis!


Dylan älskar grisöron men ibland så tror vi att han har dem bara för att reta Lovis, som för övrigt är den enda som bryr sig när han väl har ett.


Här har hon upptäckt att han har ett och då tuggar han som tusan på det bara för att det ska bli ännu mer spännande.


Lovis lägger sig ner och väntar på rätt tillfälle.


Kom igen nu då Dylan nu leker vi lite!


Om jag springer så här så kanske han glömmer sitt grisöra?


Lovis väntar bara på att Dylan ska få annat att titta på då tar hon det direkt.

Jag försökte sedan att ta ut henne för fina bilder men då sprang hon så mycket hon orkade överallt. Helt vild.
Dylan trodde vi inte skulle bli den perfekt lekkamraten åt henne då vi tycker att han är lite för hårdhänt och när han sen får sina spring"spel" så ser han ingenting och vi var så rädda att han skulle springa över Lovis och göra henne illa utan att han menade det men Lovis har utsett Dylan till sin bästa kompis och han är väldigt försiktig med henne.
Vi har gården inhängnad i 2 delar och försökte sätta Lovis i den delen med Rambo men vem vill vara med honom som inte är ett dugg intresserad av lek så länge det inte är snygga tjejer eller annat som tilltalar honom så lilla Lovis kom på att hon kan komma in under vår veranda och gå över till Dylan i den andra delen.
Lovis har förstått för länge sen att vill man leka då ska man vara med Dylan och det är hon alltid. Man släpper ut henne med Rambo och inom 2 minuter så har hon krypit över till Dylan. Än så länge går detta men när hon sen blir större så kommer hon inte att komma ut i den andra delen av gården, men hon är påhittig så det blir säker något ny lösning på "problemet".

Inga kommentarer: