lördag 9 januari 2010

Kallt Kallt........


Här har varit så kallt så allt har stått stilla. Hundarna vill inte vara ute, ett flertal strömavbrott, bilarna har inte startat och jag har blivit riktigt förkyld.... som tur är har min bil startat så man har fått starta alla andras bilar runt omkring och i alla fall kunnat ta sig till jobbet.
Kallast hade vi för några dagar sedan då temperaturen visade -31 hemma hos oss och 5 kilometer bort på min sambos jobb så hade de haft -36. Vi kommer att ha runt -20 grader nu fram till tisdag sedan skulle det bli runt -8. Rena rama värmeböljan! Skönt för både hundar och för oss och så man kan ta sig ut på en promenad igen och ta lite nya bilder!
Bilden är på vår egen uppfödda Commitment's Giorgio Armani "Gramse" som förhoppningsvis blir pappa för första gången i vår. Han ska paras med China Youngs Evelina Red Girl "Lisa" som finns hos Nellwood's kennel i Häggnäs, 3 mil söder om Umeå ungefär. Nu hoppas vi verkligen att det blir så men man vet aldrig med något när man håller på med den här rasen.=)
Lite det som är charmen - allt kan man inte bestämma utan man får se om det blir som man vill och om chowarna har tänkt sig detsamma som man har planerat.

Inga kommentarer: