lördag 2 januari 2010

Några snöiga bilder



Priscilla älskar snö och fast hon doppat ner hela huvudet så inte ruskar hon av sig det. När hon flyttar tillbaka till Danmark så får jag nog skicka med en lastbil med snö så hon känner sig som hemma.



Här ligger hon på vår stora sten som har blivit allas älsklingsplats. Här ligger eller sitter de alla och då har de full koll över åkrarna på allt som rör sig.



Snygga Dylan i profil.



Priscilla och Dylan är de bästa vänner och har hållit ihop sedan de hem till oss kom med en veckas mellanrum.
De leker alltid ihop och där man ser den ena av dem är också den andra, i alla fall inte långt borta.



Dylan på den stora stenen.
Det var faktiskt han som var där först men alla har de kommit på att de har en riktigt bra utsikt så oftast så sitter 3-4 stycken där samtidigt.
Nya året har börjat bra med härligt väder och lagom kallt. Snön har vräkt ner de sista dagarna så nu finns det verkligen massor. Priscilla har slutat att löpa så det börjar bli lugnt här igen... tills nästa gång... Alla tikar som bor runt omkring oss löper så vi får se hur lång tid det tar innan Kickan och Corina sätter i gång.
Vi hoppas att det nya året kommer med lite tur till oss nu för det här året vill vi verkligen ha lite valpar och annat positivt. Vi ska rabiesvaccinera Dylan också den här veckan som kommer för vi ska ut och resa lite. Vi har mycket ideer och planer för 2010 och vi är glada om hälften av det vi önskar slår in.

Inga kommentarer: