måndag 18 januari 2010

Nu vill vi att det händer något snart..........


Vi längtar efter valpar hemma här men än är det inte aktuellt för inga tikar löper ännu. Kylan har gett sig i alla fall och vi har nu bara några minusgrader så det är härligt att kunna vara ute och röra på sig igen med hundarna. Det var så kallt ett tag så hundarna stod på 3 ben när de skulle ut och snabbrastas. Det blev inte många minuter ute för vare sig hundarna eller oss.
Vi väntar också med spänning på om Rambo får några bebisar i mars efter hans tjejbesök här efter nyår men ännu är det förtidigt att säga om det tog sig. Vi håller tummarna för att det blir många Rambo-bebisar.
Rambo och Dylan har hållit sig i skinnet nu ett tag men vi undviker att de är i närheten av varandra när det gäller mat, löptikar eller annat som kan hetsa upp dessa herrar. Jag går dock på promenader med alla 5 tillsammans och det går bra men då har de annat för sig så de har väl inte tid att titta surt på varandra. Dylan kommer också att få träffa en tjej framåt hösten. En jätte fin röd, korthårstik vid namn Kleo som finns hos Annika på Nellwood's kennel. I denna kombination kan det bli alla färger utom creme i lång- och korthår med en jätte spännande stamtavla. Det ser vi fram emot.
Vi hoppas på ett jätte bra år 2010 med många valpar både här och där och att alla chowar och övriga hundar får ha hälsan i behåll, självklart också dess ägare.

Bilden är på  vår Kicki-luring"Kickan" innan snön kom, efter detta så har vi inte haft så mycket sol så jag hade tyvärr inga nya, fina bilder att sätta in.
Vintern är verkligen superhärlig men nog börjar man längta efter solen, värmen och en härlig vår.

1 kommentar:

Sara sa...

JA NU FÅR DET HÄNDA NÅT ROLIGT,, TÄNK ATT FÅ PUSSA SMÅ CHOWAR...