tisdag 2 februari 2010

Mörkt och trist - Inga bra bilder.....


Kickan gillar att ligga i sängen och mysa när det ändå bara snöar och är kallt. Nu är det i alla fall lite bättre men vi har fått mycket snö så hoppas att de åker lite skoter i skogen igen så man kan gå ordentligt. Jag pulsade så mycket förra helgen så jag blödde till och med näsblod. Hundarna gillar ju att vara lösa och springa runt så vad gör man inte för dem. Allt, även fast det nästan kostar en livet.


Sedan har vi vår myskung nummer ett. Rambo ligger gärna på sin lilla gula pläd med tassar på även fast den inte är så gul längre. Den behöver nog snart få sig en omgång i tvättmaskinen. Pälsen kommer sakta men säkert tillbaka efter nerrakningen men inte går det fort heller. Det här med svampinfektionen får man ha koll på genom att den här hunden har lite skinn på kroppen eller i alla fall i ansiktet. Troligen så började infektionen i hudveck vid munnen och gick sedan sakta med säkert över kroppen och genom att han hade så fruktansvärt mycket tät valpull kvar så fick han lov att rakas ner så man såg ordentligt och att man kunde behandla honom på ett vettigt sätt men nu är allt som det ska med det i alla fall och vi väntar på att pälsen ska komma tillbaka.


Ett väldigt mörk bild men ändå lite rolig. Vi har rådjur utanför vårt fönster och sedan har vi så låga fönster så hundarna står gärna i fönstret och tittar ut men då har vi de stora Royal Club hundarna, Dylan och Corina som kan stå kvar på golvet och titta ut i alla fall fast och när de blir tillräckligt upphetsade så har de nästan glömt att det sitter glas i fönstret. Jag kan säga att våra fönster brukar inte se ut att vara speciellt välputsade fast jag gör rent dem väldigt ofta. Det kan ju bara kul att kunna se ut.

2 kommentarer:

Caroline sa...

Jag gillar nästan den nedersta bilden bäst; den är lite "mystisk" nästan :) Jättefina!

Barbro sa...

Hundarna här blir också upplivade av rådjur. Och jag gillar dem inte alls, det räcker att se dem på bild.
Men nu sa grannen att vi har en varg runt knutarna så den kanske skrämmer iväg rådjuren.