lördag 31 januari 2009

Sista inlägget för Januari månad!

Så här ser det ut i soffan hos kvällarna. Alla ska ligga bredvid husse under hans filt en stund innan det blir för varmt.
Snart drar utställningarna i gång igen och man kan knappt vänta, man vill bara i väg ut på banan igen. Träffa alla människor och titta på alla chowar så ögonen blir fyrkantiga.
Det blir nog många nykomlingar på utställningarna i år och alla valpar som föddes förra året kanske är ute i ringarna detta år och alla importer. Spännande är det i alla fall. WOW!
Det är några inlämnade parningar på klubbens valpförmedlingen nu också. Hoppas att dessa resulterar i många friska, fina chowar. Det är så kul när det händer något. Vintern är en tid på året som det inte händer så speciellt mycket på annat än det vardagliga. Nej, nu längtar vi till våren fast när man tittar ut genom fönstret så förstår man att det är fortfarande väldigt långt dit....BRRR

2 kommentarer:

Sara sa...

HÄR VAR DET NY DESIGN,, SNYGGT, JA VISST ÄR DET SKÖNT AT MYSA I SOFFA MED CHOWARNA ; )
FÅ SE OM VI SKA TILL LUDVIKA I MORGON, SKA ÖVERRASKA CEMONIA MED IDOL-KEVIN KL15.SÅ TAR VI NOG VÄGEN OM NYHAMMAR HEM. SÅ LYSER DET HOS DIG KANSKE VI STANNAR TILL PÅ EM,,

Anonym sa...

Hej! de ser bra trångt ut i soffan ,du får nog köpa en ny soffa när ni flyttar för annas får husse inte plats,för dom växer så de knakar som små dunbollarna;)