söndag 1 februari 2009

Valparna!

Så här ser det ut efter hårda lekar och påhittiga upptåg en helt normal dag i det där huset.
Dylan-Helt utslagen.
Ska försöka ta lite nya kort på dem i dag så man åtminstone får en uppfattning om hur de ser ut. Det är så svårt att få en bra bild på en svart hund och som aldrig är stilla dessutom. Jag vill ha kort när de står fint i profil och sedan framifrån så man får med deras ansiktsuttryck. Nu får man vara glad om man lyckas få dem på en bild överhuvudtaget. Jag är i alla fall jätte nöjd med de små virvelvindarna. De har vuxit så mycket sedan de kom hem. Dylan väger i dag 13 kilo och Priscilla väger 1o kilo. De är glada, trevliga och framåt åt alla människor de träffar. Priscilla tror hon är värsta vakthunden inne då hon gärna vill tala om att det är någon utanför huset. För det mesta så är det ingen. Det är hon och Corina som står för vaktandet här. Nästa vecka ska vi till veterinären med de små så att de får sin andra vaccinationsspruta.
Alla har börjat fälla sin päls hemma här utom Rambo och valparna. Det är Rambo om någon som jag skulle vilja se fälla ur pälsen nu. Jag vet ju att han skulle bli så snygg med sin röda päls.
Vi samlar upp allt hundhår vi borstar av dem, sedan kommer det en dam och hämtar säcken med jämna mellanrum. Hon gör kläder av ullen. Tröjor, sockor mm.
Den som får "hund"tröjan behöver då inte frysa i alla fall.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken STÖRTSKÖN bild :-)
Sitter och storler framför datorn! hahaha Helt underbar!
TACK snälla för dina ord i våran gästbok! Kramar Annarella och hundarna